Timp de preparare: aproximativ 25 de minute.
Pentru aceasta reteta am folosit 4 cartofi, sare, piper si boia curry.
Am curatat cartofii, i-am taiat in bucati mai marisoare apoi i-am pus la fiert. Din momentul in care incepe sa fiarba, mai lasati cartofi la fiert cam 10 - 12 minute la foc mic.
Dupa ce fierb cartofii, ii strecuram si apoi ii condimentam cu sare, piper si curry, dupa care ii punem la prajit in ulei incins. Lasam la prajit cam 10 minute dupa care ii scoatem pe servetele pentru a se mai scurge din ulei. Mai presaram putina boia pentru o culoare mai interesanta dupa care se pot servi alaturi de mancaruri din carne. Pofta buna!
Mi-e foame deja.
RăspundețiȘtergereArata foarte bine. Eu cumpar relativ des asa ceva dintr-un hypermarket. Sper ca i-ati deconspirat
RăspundețiȘtergereMi-a placut mult articolul DVS. Multumesc!
RăspundețiȘtergere